Baudiet rudeni pie silti sprakstoša kamīna!

Izkrāsojiet rudeni košu un laimīgu – pērkot pēdējo brīvo trīs istabu dzīvokli ar privāto jumta terasi, dāvanā saņemsiet kamīnu pēc Jūsu izvēles 2000 eiro vērtībā. * Izbaudiet dzīvi starp jūras šalkām un uguns sprakšķiem!

Dzīvojot Sky Garden Jūrmala, spēku un enerģiju dod ikkatrs dabas elements mums visapkārt. Aiz kāpām šalc jūra, iedvesmojot jauniem sapņiem. Pastaiga zeltainā pludmalē palīdz sakārtot domas un nomierina jebkurā gadalaikā. Spirdzinošo priežu meža gaisu, ko var tvert gan pastaigās, gan baudot aizraujošus skatus uz jumta terases, Japānā pat atzīst par oficiālu ārstniecības metodi. Šajā rudenī mēs Jums dāvinām arī ceturto spēka elementu uguni, kas sprakšķēs kamīnā jaunajiem 42.dzīvokļa iemītniekiem.

Pēdējais trīsistabu dzīvoklis ar privātu jumta terasi

Mājīgā trīsistabu dzīvokļa kopējā platība ir 139,7  m2, no kuriem 35,2 m2 ir privāta jumta terase – skaistu skatu baudīšanai, grillēšanai, ballītēm, saules peldēm. Tāpat dzīvoklim, kas atrodas mājā Mežrozīte, ir divi balkoni, divas guļamistabas, divas vannas istabas, viesistaba, kas apvienota ar virtuves zonu un vietu kamīnam.

Dzīvokļa dizainu veidojusi profesionāla dizainere, un tajā redzamas skaidras līnijas, lineāra simetrija, kontrastējošu krāsu palete.  Interjera eklektisms un nosvērtība, pārsteidzošas ģeometriskas formas, eksotiski ornamenti un izteiksmīgas līnijas piepilda telpu ar dzīvības enerģiju, tajā pašā laikā radot tīkamu, nepiespiestu gaisotni. Dzīvoklis ir ar pilnu apdari un gaida jaunos iemītniekus!

*Līdz 31.10. noslēdzot pirkuma līgumu par dzīvokli nr.42 mājā Mežrozīte, jaunais īpašnieks dāvanā saņems kamīnu pēc savas izvēles, kopsummā līdz 2000 eiro.